Praktijk Lì Lián, een particuliere praktijk voor maatschappelijk werk en dienstverlening.

Header

Wie wij zijn

De kracht van de Eenvoud is onze lijfspreuk. Kracht, van uit jezelf. Eenvoud, geen wachtlijsten, maar direct hulp.

Methodiek

Door integratie het ZelfRedzaamheidsMatrix wordt er gekeken op welke leefgebieden er snel moet worden ingegrepen. Er zijn 11 leefgebieden of domeinen en 5 categorieën van acute problematiek tot aan zelfredzaam. Bij acute problematiek wordt er gekeken waar en wie er opdat moment nodig is om binnen het domein in te grijpen.

Binnen de praktijk wordt er gebruikt gemaakt van Cliëntgerichte therapie: is een vorm van inzicht gevende psychotherapie. Het uitgangspunt van cliëntgerichte therapie is vaak persoonlijke ontwikkeling. Dit heeft vanzelfsprekend meer zelfreflectie en zelfkennis tot gevolg. Behalve positieve eigenschappen, zal de cliënt ook negatieve eigenschappen van zichzelf leren erkennen. Het uiteindelijke doel hiervan is zelfaanvaarding, door middel van het ervaren van gedachten en gevoelens van binnen uit. Dit kan leiden tot een beter uitgebalanceerd leven.

Onze hulpverlening is er op gericht om u te ondersteunen bij het terugwinnen van de zelfregie.

Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken, of heeft u direct hulp nodig? Neem kostenloos contact met ons op via onze contact-pagina.